UČVSTITEV KOŽE IN TKIVA

Zaradi šibkejšega vezivnega tkiva se celulit pojavlja predvsem pri predstavnicah ženskega spola, kjer so kolagenska vlakna v vezivnem tkivu razporejena vzporedno, medtem ko se pri moških preplepetajo kot mreža.

Vezivno tkivo žensk je zato bistveno mehkejše, od tukaj pa izhaja tudi razlog za nastajanje maščobnih oblog na bokih, nogah in zadnjici.

Razlog za povečanje maščobnih celic so depoziti presnovnih odpakov, ki se nabirajo zaradi debelosti, nezdrave prehrane, pomanjkanja gibanja in prekomernega uživanja alkohola ter nikotina.

Reden intenziven trening  XBODY razčleni presežek telesne maščobe, zgradi mišice in ima pozitiven vpliv na presnovo. Dobro trenirane mišice napnejo povrhnjo kožo ter jo pogladijo in polepšajo.

XBody FIBO

Vsako leto v Kölnu poteka mednarodni sejem, kjer vsi naši strokovnjaki aktivno vodijo različne vadbe s sodobno XBody tehnologijo. Na sejmu so predstavljene vse prednosti XBody vadbe ter najboljši rezultati, ki so jih vaditelji dosegli v zadnjem letu. Pridružite se nam v Kölnu med 12-15. aprilom.